top of page

Over Mij

Groepsprocessen vind ik een van de boeiendste dingen die er zijn. Als mensen op de juiste manier samenwerken, kunnen er prachtige dingen ontstaan. Niet alleen projectmatig, maar ook bij de mensen zelf. Ik houd ervan mensen samen te brengen en groei te bevorderen. Daarbij heb ik veel ervaring met hoe groepen leren en hoe groepen hun leerrendement kunnen vergroten en ben ik (inter)nationaal gecertificeerd als Action Learning Coach.

 

Met mijn ervaring als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en later Omgangskundige en hbo-docent binnen de Academie voor Sociale Studies heb ik een stevige basis voor het oplossen van teamproblematiek en het verbeteren van teamprestaties. Vanwege mijn achtergrond heb ik veel kennis van de zorg- en onderwijssector, maar ik opereer graag op allerlei werkgebieden. Je kunt met mij alle kanten op! In al mijn workshops, trainingen en begeleidingssessies word ik vooral geïnspireerd door de inzichten uit de positieve psychologie en leertheoriën.

Mensen die met mij hebben samengewerkt, omschrijven mij als een optimistische verbinder, die met veel enthousiasme mensen bij elkaar brengt in een prettige sfeer. Iemand die zonder oordeel kan luisteren én de juiste vragen stelt. Iemand die het beste in een ander naar boven haalt en de angel uit een probleem trekt. Ik creëer een veilige omgeving waarin mensen een open dialoog aangaan met elkaar en ontvankelijk zijn voor elkaar en de inhoud.

 

Dus, als je zit met een team-probleem, als je verder wilt groeien of als je je organisatie-doel opnieuw wilt vaststellen: ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Op LinkedIn vind je meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen.

 

Heb je interesse in een kennismaking of wil je meer weten over wat ik voor jouw team kan doen? Mail me op info@hetgroeistation.nl of bel me op 06-54322740.

bottom of page